"PITKÄÄ IKÄÄ -

HYVÄÄ TERVEYTTÄ"

Ruskat Toiminta Ajankohtaista Liity mukaan!
 
 
 
Yhteystiedot:
Akaan Seudun Ruskat ry
 

Tuulia Passila, puheenjohtaja
050 5759288 tuulia.passila(at)pp.inet.fi

 


 
 
 
Historiaa

Akaan Seudun Ruskat ry:n toiminnasta on kirjoitettu kirja Ruskan aikaa 1978-2007. Siinä kerrotaan yhdistyksen historiaa kyseisiltä vuosilta. Kirja löytyy myös Akaan kirjastosta.

Yhdistys on perustettu 25.4.1978 ja se toimii edelleenkin erittäin aktiivisesti. Talvikuukausina järjestetään kerhopäivä, jolloin asiantuntijat luennoivat ajankohtaisista kuulijoita kiinostavista aiheista tai ohjelmassa on jotain muuta mielenkiintoista. 

Historiansa aikana on yhdistys järjestänyt lukuisia matkoja. Isänmaamme kauniit kasvot on monilla matkoilla katsottu Hangosta Inariin ja Raumalta Kuhmoon sekä Suomussalmelle.

Ulkomaillakin on reissattu ahkerasti. Kirjassa kerrotaan 49:stä matkasta Euroopan, Aasian ja Amerikan mantereilla. Nämä matkat on toteutettu pääsääntöisesti aktiivisen puheenjohtajan ansiosta omin voimin.

Teatteri- , konsertti- ja oopperamatkat ovat edelleenkin jäsenten suosiossa.
Kesäisin vieraillaan vanhoissa lähiseudun kirkoissa ja samalla tutustutaan muihin kunkin paikkakunnan nähtävyyksiin. Yhdistyksen kevät- ja joulujuhlat ovat muodostuneet jo perinteeksi ja pienkerhotoiminta on kiinnostanut jäsenistöä viime aikoina erityisesti.

Vaikka paljon on ehtinyt tapahtua myös kirjan kirjoittamisen jälkeen, niin käyhän lainaamassa se kirjastosta tarkempaan tarkasteluun.  Historiikin on kirjoittanut pitkään yhdistyksen hallituksessakin vaikuttanut jäsenemme Touko Sirkesalo.

 

Etusivu    |   Ruskat   |    Toiminta    |   Ajankohtaista    |   Palaute    |    Liity mukaan
Copyright © 2010 Akaan Seudun Ruskat ry