"PITKÄÄ IKÄÄ -

HYVÄÄ TERVEYTTÄ"

Ruskat Toiminta Ajankohtaista Liity mukaan!
 
 
 
Säännöllinen toiminta
Kuukausikokoontumiset
 

Kokoonnumme kuukausikerhoon Toijalan Sampolaan joka kuukauden II torstai klo 11.00., osoitteeseen Sampolantie 3, Toijala.

Kuukausikerhon vaihtuvan ohjelman ja tiedot muista tapahtumista ja retkistä voit lukea paikallislehti Akaan Seudun Menyt –palstalta ja nettilehdestä.

 
 
TAPAHTUMAKALENTERI
 

Katso tulevia tapahtumia tapahtumakalenterista.

 

 
 
Tutustu toimintaamme:
 
 
 
Akaan Seudun Ruskien toimintaa

Yhdistys järjestää matkoja, retkiä ja tapahtumia toimintavuoden aikana jäsenistöstä tulevien ehdotusten pohjalta.


Erityisen tärkeänä pidetään erilaisten pienkerhojen toimintaa ja uusien kerhojen käynnistämistä. Ne antavat jäsenille sekä virikkeellistä toimintaa että sosiaalisia kontakteja. Tällä hetkellä toimivat seuraavat ryhmät: Minikerho, tarinatupa, lauluryhmä ja patikkaporukat Viialassa ja Toijalassa.


Kaikesta yhdistyksen toiminnasta ilmoitetaan Akaan Seudussa "MeNyt"- palstalla sekä lehden nettisivuilla, kuukausikerhoissa ja omilla kotisivuillamme. Tapahtumista voi kysyä hallituksen jäseniltä, joille voi myös tehdä retkiehdotuksia ja toimintaa koskevia aloitteita.

 

 

 
 

Suomi 100 -vuotta projektinamme valmistamme tänä vuonna riittävän määrän sinivalkoisia rannekkeita kaikille Akaan vanhuspalveluyksiköiden ja kotipalvelun asiakkaille.

Projekti on virallisesti käynnistynyt 20.1. ja se päättyy myöhemmin syyskaudella rannekkeiden luovutustilaisuuksiin, joissa asiakkaita ilahdutetaan lisäksi yhteislauluin.

Yhdistys hankkii konepestävät langat, joita on saatavana kuukauden 1. ja 3. perjantai klo 13 (tammi-toukokuu, syys-lokakuu) Toijalan Sampolassa kokoontuvassa Tarinatuvassa, jossa vapaamuotoisen jutustelun lomassa rannekkeita myös valmistuu. Valmiita rannekkeita otetaan vastaaan kaikissa yhdistyksen tapahtumissa.

Ahkerat kädet ovat jo saaneet näkyvää aikaan kotona ja Tarinatuvassa Sampolassa

 
Etusivu    |   Ruskat   |    Toiminta    |   Ajankohtaista    |   Palaute    |    Liity mukaan
Copyright © 2010 Akaan Seudun Ruskat ry